info@hotcool.nl

+31 6 46116617 (ma-vrij, 10-16u | 13-17u)

info@hotcool.nl

+31 6 46116617 (ma-vrij, 10-16u | 13-17u)

DIMSTAL Golden-Fin airconditioners en warmtepompen®®

Eén apparaat – veel functies

 • In de zomer koelt het uw kamers op betrouwbare wijze
 • In de winter is het een krachtige kachel.
 • Maakt een einde aan zwoele hitte door ontvochtigingsfunctie
 • En dit alles onderweg via iOS- of Android-app

DIMSTAL Golden-Fin biedt hen een nieuwe generatie airconditioningsystemen met intelligente logica, ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën.®®

DIMSTAL Golden-Fin airconditioners zien er niet alleen prachtig uit, ze worden ook gekenmerkt door uitstekende koelprestaties, extreem stille werking, gebruiksgemak, zuinigheid, robuustheid en lange levensduur, betrouwbaar en hoge prestaties.®®

Enkele functies van onze airconditioners in bulletpoints:

 • Binnen- en buitenunits met Gouden-Fin® Coating: Langdurige lotuswerking – Antibacterieel – Energiebesparend – Duurzaam
 • Volautomatische bediening: Het computerprogramma regelt de bediening volledig automatisch en selecteert een geschikte bedrijfsmodus op basis van de kamertemperatuur om de temperatuur in de kamer aangenaam te maken voor de menselijke waarneming.
 • Volledig automatische opslag van de ingestelde modus: wanneer de werking wordt hervat na het opnieuw inschakelen van het apparaat, wordt voorkomen dat bedrijfsmodi herhaaldelijk moeten worden ingesteld.
 • Volautomatische ontvochtiging: Effectieve regeling van de luchtvochtigheid in de ruimte en onderhoud van droge en frisse ruimtelucht zonder de kamertemperatuur te veranderen, uiteraard ook handmatig instelbaar in verschillende fasen.
 • Volautomatische luchtstroomcirculatie: circulatie van lucht in de ruimte in hoog, gemiddeld, laag en automatisch selecteerbaar.
 • Volautomatische temperatuurinstelling: Automatische modus of handmatige aanpassing aan de graad. bovendien kan het luchtvolume worden geregeld. De gewenste kamertemperatuur kan met een afstandsbediening worden geregeld.
 • Koeling: luchtvolume, kamertemperatuur en slaapfunctie (timer) instelbaar.
 • Aanpassing van de luchtstroomrichting: traploos instelbaar via de afstandsbediening.
 • Simulatie van natuurlijke luchtstroom: Simulatie van de natuurlijke luchtstroom binnenshuis door de lamellen aan de luchtuitlaat.
 • Tijdschakelaar: Indien gewenst de gewenste start- en stoptijden instellen.
 • Stille werking: de cross-flow ventilator met grote diameter zorgt voor voldoende luchtvolume en minimaliseert het bedrijfsgeluid van de motor bij lagere snelheden.
 • Krachtige ventilatormotor: gebruik van een geavanceerde kunststof afgedichte motor die energiebesparend en ultrastil werkt.

Niet alleen het verfijnde ontwerp is inspirerend, DIMSTAL Golden-Fin airconditioners zitten boordevol technologie die ongeëvenaard is!®®

DIMSTAL Goudvin®®
Altijd piepend schoon, consistent hoge prestaties!

Waar staat Golden-Fin voor?®

De Golden Fin coating met lotus effect zorgt ervoor dat onzuiverheden met het condenswater uit de vinnen worden gespoeld en afgevoerd.

Schimmels, bacteriën of andere micro-organismen kunnen zich niet nestelen op de Golden-Fin coating of zich zelfs niet vermenigvuldigen.

Dit betekent dat vervelende geuren ook tot het verleden behoren.

Bovendien blijven de prestaties van het systeem jarenlang op het hoogste niveau, wat niet alleen energiebesparing ten goede komt, maar ook uw portemonnee beschermt.

Waarom zijn zoveel mensen bang voor airconditioners en denken ze dat ze er ziek van worden?

Vaak is het niet de koelfunctie van het airconditioningsysteem, maar het wervelen en vrijkomen van de ziekteverwekkers in de kamerlucht slecht of jarenlang volledig ononderhoudende en verwaarloosde airconditioningsystemen.

Vanwege de Golden-Fin-coating kan het niet eens tot de accumulatie van ziekteverwekkers komen.®

Een overzicht van onze huidige aircosystemen vindt u hier: Alle modellen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit.
Share This :

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken

Get Full experience in audio

Keep Updated about our Promo and Deals in Noiz Shop

Heeft u een vraag?

Blijf up to date met onze nieuwsbrief en schrijf u in!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vel risus imperdiet, gravida justo eu.